Wednesday, 24 July 2013

Tarta cu mere. Simplu de facut!


Ingredientele necesare: - foietaj
                                      - 3 mere
                                      - 150 g zmeura (optional)
                                      - 1 1/2 lingura zahar brun
                                      - 1/2 lingura scortisoara
                                      - lapte pentru uns
                                      - zahar pudra
Cum se face: Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti aluatul intins intr-o tava, pe hartie de copt si taiati-l in 4 sau 8 parti egale (cum preferati sa fie). Eu le-am taiat in 8 dreptunghiuri, 4,parandu-mi-se prea mari.

Taiati merele felii si puneti-le pe aluat. Peste, presarati si zmeura,in cazul in care o folositi.

 Deasupra, presarati zaharul brun, scortisoara si mai apoi ungeti colturile de aluat cu lapte.

 Dati aceste bunatati la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand capata o culoare rumena. Dupa ce le-ai scos din cuptor, presarati zaharul pudra si gata. Numai bune de savurat. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment