- 3 mere
- 150 g zmeura (optional)
- 1 1/2 lingura zahar brun
- 1/2 lingura scortisoara
- lapte pentru uns
- zahar pudra
Cum se face: Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti aluatul intins intr-o tava, pe hartie de copt si taiati-l in 4 sau 8 parti egale (cum preferati sa fie). Eu le-am taiat in 8 dreptunghiuri, 4,parandu-mi-se prea mari.
Taiati merele felii si puneti-le pe aluat. Peste, presarati si zmeura,in cazul in care o folositi.
Deasupra, presarati zaharul brun, scortisoara si mai apoi ungeti colturile de aluat cu lapte.
Dati aceste bunatati la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand capata o culoare rumena. Dupa ce le-ai scos din cuptor, presarati zaharul pudra si gata. Numai bune de savurat. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment