Saturday, 20 July 2013
Mic dejun: Scrob!
De ce ai nevoie (pentru o persoana): - 2 oua
- 2 lingurite de unt
- 2-3 lingurite de smantana
- cateva frunze de arpagic
- sare si piper
Cum se face: Puneti intr-o cratita ouale si untunl. Puntei cratita la foc mediu si mestecati 2-3 minute, dati tigaia la o parte un minut. Puneti-o iarasi pe foc si mestecati pentru 2-3 minute, dati-o de-o parte pentru inca un minut maxim, timp in care mestecati ouale. Puneti-o iarasi pe foc si lasati pana sunt ouale gata. Aveti grija sa nu le lasati prea mult.
Dupa ce sunt gata, dati cratita la o parte de pe foc si adaugati smantana si frunzele de arpagic.
Condimentati si gata! Se serveste pe o felie de paine, facuta la toast sau nu, cum preferati, iar langa, ati putea sa serviti rosii sau ciuperci trase putin la tigaie, sau orice altceva va este pe plac. Oricum l-ati servi, va dores sa aveti pofta buna!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment