Ingrediente: - salata romana sau iceberg
- parmezan
- un piept de pui
- sos de soia
- sare,piper
Pentru crutoane: - paine (felii)
- ulei de masline
Pentru caesar dressing: - caesar dressing din comert sau preparati unul din:
- un catel de usturoi tocat marunt
- o lingurita mustar de Dijon
- jumatate lingurita de sos Worcestershire
- o lingura suc de lamaie
- un varf de cutit de fulgi chilli
- 4 fileuri de ansoa, taiate marunt
- 3 linguri de maioneza
- 4 linguri de iaurt
Mod de preparare: Se asezoneaza puiul cu sare,piper si sos de soia si se lasa la marinat pana la 2 ore. Se prajeste puiul pe un gratar pentru 15-16 minute,pe o parte si alta. Painea se taie cubulete, se pune pe o tava, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor la 200º C pentru 10 minute,pana devin rumene. Toate ingredientele pentru dressing se pun intr-un robot si se mixeaza. Se spala salata si se usuca pe hartie de bucatarie. Se taie sau se rupe si o puneti in bolul se servire. Peste, se pune dressingul si se amesteca. Se adauga crutoanele, parmezanul ras si puiul si este gata de savurat.
Sa aveti pofta!
No comments:
Post a Comment