Sunday, 14 July 2013

Salata caesar cu pui

Ingrediente: - salata romana sau iceberg
                      - parmezan
                      - un piept de pui
                      - sos de soia  
                      - sare,piper           
Pentru crutoane: - paine (felii)
                          - ulei de masline
Pentru caesar dressing: - caesar dressing din comert sau preparati unul din:
                                      - un catel de usturoi tocat marunt
                                      - o lingurita mustar  de Dijon
                                      - jumatate lingurita de sos Worcestershire
                                      - o lingura suc de lamaie
                                      - un varf de cutit de fulgi chilli
                                      - 4 fileuri de ansoa, taiate marunt
                                      - 3 linguri de maioneza
                                      - 4 linguri de iaurt
                                               
                   
                   
Mod de preparare: Se asezoneaza puiul cu sare,piper si sos de soia si se lasa la marinat pana la 2 ore. Se prajeste puiul pe un gratar pentru 15-16 minute,pe o parte si alta. Painea se taie cubulete, se pune pe o tava, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor la 200º C pentru 10 minute,pana devin rumene. Toate ingredientele pentru dressing se pun intr-un robot si se mixeaza. Se spala salata si se usuca pe hartie de bucatarie. Se taie sau se rupe si o puneti in bolul se servire. Peste, se pune dressingul si se amesteca. Se adauga crutoanele, parmezanul ras si puiul si este gata de savurat.
                  Sa aveti pofta!

No comments:

Post a Comment