Ingrediente pentru 4 sandvișuri:
- o ceapă mică
- 2 căței de usturoi
- 1 ardei roșu mic
- 100 g ciuperci Champignon
- 200 g carne tocată de vită
- 125 ml vin roșu
- 2 lg bulion
- 4 bulci
- 2 bile mozzarella
- o mană de frunze de busuioc proaspăt
- 1 lingura ulei de măsline, plus extra pentru uns bulcile
- sare, piper
Metodă de preparare:
Căliți într-o tigaie, la foc mediu, ceapa, usturoiul, ardeiul și ciupercile tocate mărunt pentru aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
Adăugați vinul și bulionul. Condimentați cu sare și piper după gust și mai lăsați pe foc pentru încă 10 minute, mestecând din când în când.
Tăiați bulcile în două și ungeți cu ulei de măsline fiecare parte.
Puneți carnea pe partea de jos a bulcii.
Peste puneți mozzarella tăiată felii.
Adăugați și frunzele de busuioc.
Puneți peste cealaltă jumătate de bulcă și înfășurați sandvișul în folie de aluminiu.
Ideal ar fi să lăsați sanvișurile să stea deoparte pentru aproximativ o oră.
Poftă bună vă doresc!
No comments:
Post a Comment