Monday 21 September 2015

Paste tagliatelle cu somon afumat



Ingrediente:
- 300 g paste tagliatelle ( sau alt fel preferat) 
- 50 g unt
- o lamaie
- o cana mazare
- 150 g somon afumat
- 300 ml smantana
- 3 catei de usturoi
- marar ( 3-4 fire)  
- sare, piper 

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert conform intructiunilor de pe ambalaj. De obicei, eu pun si putin ulei de masline in apa in care fierb pastele.
Usturoiul zdrobit se caleste in unt pentru 2 minute.

  Se adauga smantana si coaja rasa de la o lamaie.
Se adauga mazarea. Se amesteca bine si se lasa pentru inca 5-6 minute pe foc.
Adaugati mararul tocat marunt, zeama de la lamaie, somonul afumat taiat feliute ( sau mai mic, dupa cum va place) si amestecati totul bine. Condimentati cu sare si piper.

 Adaugati pastele si amestecati bine. 
Si este gata de servit!!

Pofta buna!!

No comments:

Post a Comment