Thursday 12 September 2013

"Chec" din carne tocata invelit in bacon

Este un preparat foarte bun si nu greu de facut. Pentru a-l prepara, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o ceapa
- 2 catei de usturoi
- un ardei rosu tocat marunt
- 100 g spanac
- o lingura ulei
- 5 linguri ketchup
- 2 linguri mustar
- 6 linguri zahar brun
- 1 kg carne tocata de vita
- 75 g ovaz
- 4 oua
- 8 felii de bacon
- sare si piper
Se face in felul urmator: 
(1) Fierbeti spanacul, dupa care il stoarceti bine de apa si il taiati marunt.
(2) Caliti ceapa si usturoiul in ulei, pentru maxim 5 minute. Dupa ce sunt calite, le puneti in bolul in care veti face compozitia si le lasati sa se raceasca. Intre timp, dati drumul la cuptor,  la 200 grade Celsius.
(3) Puneti peste ceapa si usturoi ketchup-ul, mustarul si zaharul si amestecati bine.
(4)  Adaugati si restul ingredientelor si amestecati bine, pana este legata compozitia.
(5) Condimentati cu sare si piper.
(6) Intr-o tava pentru chec, intindeti feliile de bacon si puneti peste ele compozitia rezultata. Aceasta trebuie sa fie invelita toata in bacon.

(7) Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati-o la cuptor pentru 45 de minute. Inainte de a fi gata cu 15 minute, inlaturati folia de aluminiu.
Si este gata de servit cu garnitura voastra preferata langa. Pofta buna!


No comments:

Post a Comment