Usor de facut si foarte bune, aceste ciuperci cu mozzarella merg foarte bine ca si garnitura, dar si ca o simpla gustare. Pentru, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- ciuperci de marime mare ( numarul lor il stabiliti in functie de cate persoane vor servi masa)
- mozzarella ( 125 g ajunge cam pentru 7-8 ciuperci mari)
- sare,piper
Mod de preparare:
Curatati si spalati bine palariile ciupercilor. Piciorul lor il inlaturati. Le puneti intr-o tava si dati-le la cuptor pentru 10-15 minute la 200 grade Celsius.
Ciupercile vor lasa apa si din aceasta cauza se lasa la cuptor inainte de a se pune mozzarella pe ele. Dupa ce le scoateti din cuptor, scurgeti apa din tava, in cazul in care ciupercile o vor lasa. La mine asa s-a intamplat.
Presarati sare peste ciuperci, puneti mozzarella si dupa presarati piperul.
Dati la cuptor din nou pentru 10-15 minute sau pana cand mozzarella prinde o culoare rumena.
Si sunt gata! Sa aveti pofta!
No comments:
Post a Comment