- 250 g bacon
- 3-4 cani salata de rucola
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- zeama de la jumatate de lamaie
- 300 g smantana
- 250-300 g rosii cherry
- 2 cani macaroane
- parmezan
- sare,piper
Cum se prepara: Puneti macaroanele la fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.
Rosiile cherry taiati-le in jumatati.
Salata de rucola o tocati foarte putin.
Caliti baconul intr-o cratita pana devine rumen. Eu nu am folosit ulei,avand in vedere ca baconul lasa grasime atunci cand este calit. Cel mai indicat este, cu o hartie de bucatarie, sa absorbiti grasimea in exces, dupa ce baconul s-a rumenit. Adaugati usturoiul si zeama de lamaie si mai lasati cratita la foc mic pentru maxim 2 minute. Mai apoi, adaugati smanatana si amestecati.
Lasati pe foc pentru 2-3 minute. Puneti pastele, salata de rucola si rosiile, amestecati bine si lasati totul pe foc pentru maxim 5 minute.
Condimentati cu sare si peper dupa gust si sunt gata macaroanele, numai bune de savurat! Va doresc sa aveti pofta!
No comments:
Post a Comment