Friday, 4 March 2016
Cartofi umpluti cu somon
Aceasta este o reteta foarte simpla, dar satioasa si foarte gustoasa!
Ingrediente:
- 5-6 cartofi de marime medie
- 250 g file de somon
- 200 g crema de branza
- 4-5 fire ceapa verde
- sare, piper
Metoda de preparare:
Cartofii se spala foarte bine si se inteapa cu furculita de cateva ori. Se coc la cuptor pentru 50-60 de minute, la 200° C. Verificati cartofii sa fie bine facuti in interior.
Intr-o cratita se pune apa la fiert, iar atunci cand incepe apa sa fiarba, puneti somonul si lasati-l pentru 4-5 minute.
Se scoate si cu o furculita se faramiteaza.
Dupa ce cartofii s-au copt se lasa 10-15 minute sa se raceasca. Taiati cartofii in doua si scoateti miezul, avand grija sa ramana coaja intreaga.
Intr-un bol, amestecati miezul de cartofi, somonul, crema de branza, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.
Amestecul rezultat il puneti in coaja de cartof si puteti presara ceapa verde pentru decor.
Sper ca veti incerca aceasta reteta si va urez POFTA BUNA!!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment